Groepsaccommodatie Biesbosch

Samen genieten in een groepsaccomodatie bij de Biesbosch

Midden in de Brabantse natuur bevindt zich de Mariafarm, een voormalige boerderij die nu ruimte biedt aan groepen tot 20 personen. Hier geniet u van het prachtige landschap, de rust om u heen en van de gastvrijheid waar Brabant bekend om staat.

Sfeervolle accommodatie

De groepsaccommodatie in de Biesbosch is gelegen in een voormalige boerderij en beschikt over vier grote kamers op de eerste verdieping. Elke kamer is voorzien van eigen sanitair en heeft een eigen ingang. Daarnaast zijn er nog twee kamers met een extra slaapkamer op de eerste verdieping. Wanneer u de hele accommodatie huurt, beschikt u dus over acht slaapkamers en zes badkamers.

Daarnaast beschikt de boerderij over een gezellig huiskamer met loungebanken, een open haard en televisie. De ruime, open keuken is van alle gemakken voorzien: een 4-pits gasfornuis om op te koken, een oven en magnetron, en een vaatwasser. In de huiskamer kunnen, indien gewenst, ook workshops worden gegeven.

Groepsaccommodatie BiesboschOntdek de mooie omgeving

In de omgeving van de groepsaccommodatie in de Biesbosch is van alles te doen. Op nog geen half uur rijden van de boerderij vindt u de plaatsen Willemstad, Geertruidenberg of Dordrecht, waar u door de historische straten kunt wandelen, kunt gaan winkelen in het stadscentrum of u helemaal in het bourgondische leven kunt storten met de verschillende cafés, restaurants en uitgaansgelegenheden.

Houdt u meer van wandelen? De boerderij ligt midden in het centrum van verschillende natuurgebieden als De Biesbosch, het Mastbos en het Nationaal Landschap Hoekse Waard. Ruim voldoende mogelijkheden voor een lange wandeling of een mooie fietstocht door het Brabantse landschap.

   groepsaccommodatiewestbrabant.nl     Contact opnemen