Bed and Breakfast Biesbosch

Rust en ruimte bij onze Bed and Breakfast in de Biesbosch

Van harte welkom op de Mariafarm, een bed and breakfast in de Biesbosch. Op een voormalig boerderij in het prachtige Brabantse landschap kunt u genieten van rust, ruimte en de beroemde Brabantse gastvrijheid in een eco-vriendelijke accommodatie die voldoet aan de modernste standaarden.

Luxe kamers

De boerderij is voorzien van zes ruime, luxe kamers op de begane grond, elk met eigen ingang en sanitair. Zo geniet u van optimale privacy en comfort. Daarnaast kunt u gebruik maken van de gezamenlijke huiskamer die voorzien is van knusse loungebanken, een open haard, televisie en een muziekinstallatie. In de huiskamer worden regelmatig workshops gehouden waarvoor u zich kunt inschrijven.

Onze bed and Breakfast in de Biesbosch is klimaatbewust aangelegd en beschikt over een balansventilatiesysteem. Er wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van zonne-energie en de verlichting is voorzien van energiezuinige ledlampen.

Bed and Breakfast BiesboschOmgeving

Het mooie Brabantse landschap biedt rust en ruimte, en geeft u de mogelijkheid zelf de omgeving te verkennen. De omgeving van de Mariafarm is zeer geschikt voor lange wandelingen en fietstochten. Een (elektrische) fiets kunt u eventueel ter plaatse huren. Daarnaast kunt u uw verblijf combineren met een of meerdere workshops of arrangementen, bijvoorbeeld een djembéworkshop of een vaar- of wandeltocht door het Nationaal Park de Biesbosch.

Daarnaast ligt onze bed and breakfast in de Biesbosch vlakbij de plaatsen Willemstad, Oudenbosch en Breda, waar u door de historische straten kunt wandelen, kunt gaan winkelen of kunt genieten van het bourgondische leven van Brabant. De kinderen kunnen naar hartenlust spelen bij Waterspeelpark Splesj, Speelparadijs De Belhamel of Zwembad Roosendaal, of een dag lang plezier maken in hèt pretpark van Nederland: De Efteling.

   mariafarm.nl     Contact opnemen